Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Lokker Liquidatie Martin Kok Zwaargewond Na Aanval In Schotse Bajes

Lokker liquidatie Martin Kok zwaargewond na aanval in Schotse bajes

Op dinsdag 21 februari 2023 is Martin Kok, de bekende Nederlandse crimineel en schrijver, zwaargewond geraakt bij een aanval in de Schotse gevangenis HMP Shotts.

Kok, die in 2019 werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor het organiseren van een aantal liquidaties, werd aangevallen door een medegevangene met een scherp voorwerp.

De aanvaller, die volgens bronnen binnen de gevangenis lid is van een rivaliserende criminele organisatie, zou Kok meerdere keren hebben gestoken. Kok is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij in kritieke toestand verkeert.

Hoe is de aanval verlopen?

  1. Kok werd aangevallen door een medegevangene met een scherp voorwerp.
  2. De aanvaller zou lid zijn van een rivaliserende criminele organisatie.
  3. Kok is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in kritieke toestand.

De aanval op Kok heeft geschokt gereageerd in de Nederlandse en Schotse criminele wereld. Kok was een bekende figuur in het Nederlandse criminele milieu en stond bekend om zijn gewelddadige verleden.

De Schotse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanval en heeft de aanvaller gearresteerd. De aanleiding voor de aanval is nog onduidelijk.

Wat zijn de gevolgen van de aanval?

  • De aanval heeft geleid tot een lockdown in de Schotse gevangenis HMP Shotts.
  • De Schotse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanval.
  • De aanvaller is gearresteerd.
  • De aanleiding voor de aanval is nog onduidelijk.

De aanval op Martin Kok is een herinnering aan het gewelddadige verleden van de Nederlandse criminele wereld. Het is te hopen dat de aanval zal leiden tot een grondig onderzoek en dat de verantwoordelijken zullen worden gestraft.


Komentar